Tuto ; Scroll Box

Request from Najwa :)

Eh:120: Ape tu scroll box :120: Scroll box tu macam niehh!:w:




Scroll ni bertujuan nak menjimatkan space belog korang. Korang tulislah banyak mane punn ... Sure2 page korang takkan berserabut punye.
Korang tulislah ape ape pun yang korang nak and ...BlaBlaBlaBla...
:w:




Oraite chek Najwa , tengok molek yea:120: Hua3blogger-emoticon.blogspot.com

Juz copy and paste je lam entry atau dalam Edit HTML/javascript

:65: <center><div style="background-color: white; border: 1px solid rgb(204, 204, 204); height: 150px; overflow: auto; padding: 5px; width: 270px;">
:65: MASUKKAN TEKS/GAMBAR ANDA DISINI


Well, selamat mencube:119:blogger-emoticon.blogspot.com

:w:

psst: kalau korang xmoh <center> tu pun xpe. Juz padam je. Besar kecik tinggi rendah scroll tu (highlight biru), korang boleh adjust sndirik.:67:

2 comments:

najwa napatah said...

thanks for the tutor dear:)

RaraTan said...

yayayaya~~ welkam3 (: