rumah sewa !


29 March 2012, oh final exam is finally over ! no more books, no more a cup of nescafe, no more lecture, no more bla bla bla. Rest for two months ! Ohyeahh. Goodbye uitm, hello holiday! Okay, stop. Gembira melampau sangat ni. haha -.-


ohh, next semester aku kena duk luar *lagi* So kali ni aku decide taknak dah buat rayuan. Sekali die buang aku, aku taknak dah merayuu lagi <-- ayat DAYAH. HAHA. lawok pun ade. ala-ala drama melayu gitu. Well, nasib baik rumah sewa kali ni tak mahal dari yang dulu. RM600 sebulan, tinggal 7 orang. so, kurang dari seratus. fuuu, jimat! haha. lokasi pun strategik, 5-10 minit jalan kaki pun dah sampai kampus. yang penting, jiran sebelah ni ade kucing comel. wee ~ sekali sekale buleh la colek kucing tu buat bbq. HAHAHAHA **okayy gurau je.


//mak cakap, duduk rumah sewa ni kekadang baguih jugak. buleh la awok2 belaja berjimat cermat sikit. tapi kalu dapat kolej lagi baguih. haha. takpe lahh, kasi chance kat orang lain pulok nak duduk kat kolej. tak gitu ?

1 comment:

Ezy Chiaki said...

duk umh sewa leh maen masak2..
ekeke