dear dear friends :3






detik waktu berlalu, akhirnya tiba sudah masanya untuk berpisah. Mengaku, sedih bercampur pilu bila melihat seorang demi seorang menganjak pergi, meninggalkan semua kenangan yang banyak kami cipta sepanjang 4 bulan ni. Kini yang tinggal, hanyalah cebisan memori indah. Keadaan kembali sepi dan kosong, seperti pertama kali kaki melangkah masuk ke teratak indah kami itu. Gelak tawa, suka duka, hanya berlegar & bermain di minda. Senyum sendiri, tunduk sepi mengingat kembali semua kenangan yang tak terungkap itu. yang penting, kita tahu yang mereka selalu ada di hati kecil ni. well, kita pun dah sedia maklum bahawa setiap pertemuan akan berakhir dengan perpisahan, setiap kehidupan akan berakhir dengan kematian.


...........................................

Dear friends, I just wanna express thousand of regret and sorry, for being such imperfect friend. I'm bossy, clumsy, hot tempered and sometimes makes you annoyed with my stupid attitude, I'm just really really SORRY. Yes, i'm trying so hard to be a good friend, but sometimes i just couldn't. The past, really makes me feel totally awkward, thus turn me up to be like this; A TOTALLY SUCK FRIEND :( sorry sangat. Deeply in my heart, me love all of you soooooooooooooooooooooooooo much! Odah, wawa, zila, dayah and syazana. Hoping that we still can be friends after this. Good luck babes ;) Do your best during practical. No flirting2 neh :D


#oh pakcik harun, sorry sebab melonggokkan plastik sampah kat belakang rumah. hihi :*

4 comments:

odah said...

wohaaa.. aq bru bce.. ade ke ptut praktikal dah habis bru bce mnde yg ko post before praaktikal? hehe.. sama ngn aq jgak..sorry coz not being such a nice frend :D

IseiSeiS said...

Nama saya takde ? Hehe

IseiSeiS said...

Saya takde? Hehe

Nelly Strange said...

comel la !
:)