Saya Join Bloglist Falia Shazana


Lalalala:67:~ Saya join bloglist Falia Syazana setelahh diundang sndirik oleh tuan belognye.:86:
Hua2. Amende lagi, join jelahh kan? Manelahh tau boleh ilang rase gelabah nak kawen amek result lagi dua hari.blogger-emoticon.blogspot.com


Syarat-Syaratnyeblogger-emoticon.blogspot.com

:65:Buat entry "Saya Join Bloglist Falia Shazana.
:65:Content entry korang tu tak kisahlah pasal apa...Suka hati korang ok?
:65:Letak gambar yang korang nak guna. (bersaiz tepat tau)
:65:Pastu jangan lupa link kan entry korang kat ruangan komen Falia Syazana
:65:Lastly, korang letaklah link blog Falia Syazana ni dalam blog korang yep?

9 comments:

nelly said...

Gud luck ...

RaraTan said...

hehehe. macih2 ! ><~

falia shazana said...

update! tQ! sebar kat member2 ya! ;)

RaraTan said...

yayaya. hehe. i will!!

KUREKURE COMEL said...

RT mix chinese ke?muka chinese la...hehehe

RaraTan said...

hoh3 (: sikit sikit aje sys ~~ huhu

KUREKURE COMEL said...

ehhh...mina pun mix jgk....apak cina...hehehe

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/saye-join-blog-falia-shazana.html

RaraTan said...

sys > wahh.. no wonderr lahh sys ni omeyy angat woo. hehehe
tayar pancit > hehehe. Makacehh daun keladii!