Cemburu Buta

Photobucket

DOODLES|BY:RT
-----------------------------------
I love you so much and it hurts me, when seeing you with other girl.
Okay, seriously say.. mesti korang pun akan cepat jeles bila bopren korang dingorat dengan pempuan lain. Nak-nak kalau pempuan memiliki sifat gedik yang PLASTIK. HAHA. Korang for sure tak ubah macam singa yang nak telan mangse. Tak gitu? HEHE.

Kalau cemburu biasa tu.. RT rasa adat lahh tu kan? Tapi macam mane pulak dengan cemburu buta? Pandang sikit kat mamat/minah lain, cemburu. Bergayut lama sikit, cemburu. Keluar pergi town tanpe si DIA tu pun, cemburu. Tersengih kat model iklan syampu punn cemburu. Kalau boleh, setiap saat dia nak stick dengan korang. Pergh, bale.

Kate orang, cemburu tu tande sayang. Tapi bile dah cemburu buta tu... ehem ehem. NO COMMENT lah. Sebab tu orang suruh bercinta dulu sebelum kawen. Dalam tempoh bercintan nilahh kite boleh detect sejauh mane tahap cemburu. Urgghh. Betul ker? AHA, no comment lagi. 


cemburu buta tu lagi bahaya eh daripada cinta buta? 


p/s. bukan couples je yang suka cemburu buta, kawan pun ade jenis yang suka cemburu buta. Jenis yang wajibb stuck dengan dia je. Jenis ni macam bahaya jugak kan? =="

16 comments:

W A W A said...

betol betol . kawan pon ade yang cemburu . bila rapat dgn dia neyh, yang sana plak jeles . hadoi . macam macam ,

Aeedaa Meerah ♥ said...

sabar je lah kak :) Aeedaa pon prna bgini :D

ezasayani said...

lari dulu kalau jumpe kawan camni haha :P

nelly said...

Nelly orang tak boleh kapel .cemburu ~

RaraTan said...

@W A W A haha. tulahh kan? sampai naik pening nak layan mane satu. ahaha~

RaraTan said...

@Aeedaa Meerah ♥ hahaha. tulahh kan. sabor jelah :3

RaraTan said...

@ezasayanikih3. tahu xper. nampak jer bayang2 dye, terus lari pecut. agagaga~

RaraTan said...

@nellyahahaha. samelah kite Nelly :D

KUREKURE COMEL said...

hehehe....mina nak ketawa sopan ni.

okeiii...mat adalah insan yg paling kuat cemburu gila2...lbh kurang cemburu buta la...biasalah awek comel...hahaha...*perasan*...

dulu mina geram jgk...sbb mina ni bkn jenis kuat cemburu..


TP yg peliknya bila lps kawen..hilang semua sifat cemburu mat tu...siyeesss!...


sbb mina sudah dimiliki
dia...hehehe.....

nmpk tak sbbnya RT....smile..

RaraTan said...

@KUREKURE COMEL ooooooo... mmmg mcm tu eh lelaki? kih3. baru RT fahamm.. ooo~

CikHaniBhulat said...

comel nyew doodle..nak 1..hek3....hurm, cemburu buta itu merimaskan....

RaraTan said...

@CikHaniBhulat heheh. nak satu? boleh jer. RT lagi suke. hihi.


betullah tu. ter-sgt rimas. uhh~

nelly said...

haha .nasib2

dydy midnite said...

RARA: bukan apa, kekadang diorang ni ada yang desperado sikit, semua nak jeles, kalau boleh semua nak dia punya. lol.

RaraTan said...

@dydy midnite haha. tulahkan. over desperate +___+

RaraTan said...

@nellyehehe.. nasib2 +_____+