Salam Aidilfitri

Salam Ramadhan semuanya! Oh, rase macam tak percaya yang Ramadhan akan meninggalkan kite semua dalam masa satu hari je lagi! Oh btw, persiapan raye korang macam mane? Berape puluh pasang baju raye korang beli ? ahaks. Kueh raye dah buat belum or just beli yang ready-made punye? (eh, ade ke?hee~) dan blablabla. 

oh! RT nak tunjuk coklat raye yang RT buat pagi tadi!! Kali ni special skit, plus plus decoration gitu sebab iyelah kann .. dah name pun coklat raye dan untuk yang tersayang skali. ngee~ *psst, kalau nak tau camne RT buad coklat ni, 
click >SINI<



for youu , bie :D

Last but not least, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN ! *eventho belum sampai waktu beraye lagi. ngeh2. Ingat, makan jangan melampau2. Kesiann perut tu nanti. harhar :D

4 comments:

mocha~ said...

selamat menyambut aidilfitri untuk kamoo juga~

JIJI YU said...

haha...molek2

Ezy Chiaki said...

sedap je coklat tu..
nyum2!

selamat ari raya..
=)

dill said...

sedapnye!

dill.