Syukrann !

Alhamdulillah syukur! 


Guess what? tadi bangun tido,, err agak lewat dan bila dah bangon tu terus terjah laptop. HAHA. agak kurang sopan sebagai anak dara yang bersopan santun yea *okay, sila muntah* Oh, nak cakap pasal result final exam hari tu. Ya Allah, sumpah melompat lompat bile dah tahu result. Huu, syukur syukur. target terlebih capai sebenarnye nih, nak menanges pun ade ekceli. nak tau aku target dapat brape je? 2.50 samthing2 gitu. sadis kan?

*klik tuk tumbesaran yang sihat! winkwink

agak terkilan sebenarnye, sebab aku belajar maen maen. terfikir jugak kalau aku study harder dari awal, maybe aku dapat lebih dari ni. uhuks. tapi dapat yang ni pon kire okay lah tu. syukur! sedikit sebanyak mendorong aku tuk study lagi kuat lepas ni. gambate!

Berkat doa makpak, berkat ajaran lecturer, berkat memerah otak sampai naik gila, berkat dari Tuhan yang paling penting. Terimekasih semua. \\wahh, dah macam ayat menang AJL lah pulakk//

p/s. 20hb ni dah start semester2! Tak sabar nak belajar balekk! aumm~

2 comments:

Asma :D said...

Wah! Dean list. Congrats (:

RaraTan said...

asma : awwh, terimekasihh daun keladi :)