Doodles Noodles~

Lalalala:w: ~ Melukis melukis melukis:119: blogger-emoticon.blogspot.com

Anyway...sekarang niehh kan kena hati-hati lao nak letak pic yang diamek kat google blogger-emoticon.blogspot.com untuk ditempekkan ke dalam entry korang. Baru baru nieh baru jep ade orang kena saman sebab letak gambar Albert Einstein dalam entry blog dye. HuaHuaHua. Kesian. Segalenya main saman menyaman leni. blogger-emoticon.blogspot.com

Alternatif laen untuk elak disaman, buad DOODLE sndirik. Ape susah:120: RT baru jep buad katun sndirik kat Photoshop.
Ala... lukisan macam budak tadika tu lahh kan. wee ~blogger-emoticon.blogspot.com
Nak tengok:120: Ngee~

Lalalala.. Ini katun RT kasik name Nako2. Hua3. *bukan nataDEcoco tau.

Kasik name Wasabi. HAHA(= Hansem woo:119: *uhuks3blogger-emoticon.blogspot.com
Ini namenya Ichiko. HaiHai. *bunge ros:125::119: wink2
[Geisha]
Uke:119: Ini paling lame amek mase nak melukis.Padam sane, padam sini, lukes bunge2 kecik tu, rambut tu. uhuk2. Penat penat:119:
Cumel tak cumel tak:120: (mengade-ngade betul) :face6:


Updated:


Khas untuk sys Mina , buadkan kure2 comel satu tuk dya sebab RT suke bace belog dye, gelak sorang2 sampai kne sound nge ayah. sob3 T.T.
Tada! hua2. Ade ker adek cakap kepale kure2 tu macam upin? Grr... hempuk pale baru tau.

14 comments:

Aeeda 아이다 ♥ said...

ee , COMEL COMEL semuanyaa DEAR ! Lurve it ! mana edit ?

RaraTan said...

hehehe. makaceh daun keladi. buad kat photoshop je (= ngeh3

najwa napatah said...

thanks dear..nnti nak pinjam:)

KUREKURE COMEL said...

wahhh...sgt cantik....kreatif tau RT ni...kalo rajin buat kurekure comel pulak ye...kihkihkih...

RaraTan said...

najwa > hoh3. buleh3~

RaraTan said...

sys > hu2. Makaceh daun keladi. boleh2! hehehe. sudah siap, RT tag!

Aeeda 아이다 ♥ said...

Rara ~ pandai pandai :D buatkn aku boleh ? haha . mainmain jer ! :D

RaraTan said...

hahhaha (=. buleh2. hohoho ^^

KUREKURE COMEL said...

comel gile!!!nk letak kat header blh?
suke2...

RaraTan said...

hehehe (: makaceh daun keladi, haa.. amek2 jangan xamek (:

KUREKURE COMEL said...

ok2...mina try tau...hehehe...
ni cyunk lbh kat RT ni....hehehe

RaraTan said...

huahahaha. blushing2. *winkWINK* =^.^=

Gen2Merah said...

bnyknya aku copy dr google tu.. huhu.. insap dah ni..
salam ukhuwah (",)

RaraTan said...

hohoho. samelah kite. insap suda. kewh3.
salam ukhwahh juge. wink2~