Kawan itu ... ?


Sumber gambar ; SENDIRIAN BERHAD (=

Kawan:27::120: Bagi koranglah, kawan tu macam mane:120: Sekadar tisu bagi lap hingus korang yang korang cari masa susah jer:s: atau insan yang slalu korang akan dampingi tak kira susah atau senang:120:
Well, Banyak kategori kawan sebenarnye, kan:s: blogger-emoticon.blogspot.com

:65:Kawan Susah Senang
:65:Kawan Bayang-Bayang blogger-emoticon.blogspot.com
:65:Kawan makan Kawan :45:
:65:Kawan tembak depan-depan
 (skarang ni tak maen dah tikam blakang2 nih)

Kawan kategori pertama ; KAWAN SUSAH SENANG. :w:Kebarangkalian untuk jumpe kawan kategori pertama ni 0.01% time zaman2 macam ni. Tapi tak mustahil ade kan:120: blogger-emoticon.blogspot.com


Kawan Kategori kedua ; KAWAN BAYANG-BAYANG
Hah? Korang kawan nan bayang bayang ke? Huahaha. Apoodah mengarut. blogger-emoticon.blogspot.comKawan bayang-bayang ni serupelah nan kawan time senang je. Serupalah nan bayang-bayang. Waktu happyblogger-emoticon.blogspot.com, slalu ade menempekkan diri kat sebelah, time sedeh... mane lah dorang2 sume ni pergi kan:120: Enjoy makan sushi king kah? hua3.
Yang ni memang berlambak-lambak boleh jumpa. Kan:120:


Kawan Kategori Ketiga ; Kawan Makan Kawan.
Oke, jenis macam ni memang RT nak hempuk pale laju2.blogger-emoticon.blogspot.com Dah lah tak kenang budi, ko makan pulak aku yerp:120: Lapo bebeno hang ya:120: Memang bahaye tahap cipan lao dapat kawan macam nih. Korang pernah dapat kawan macam ni:120: RT pernah dapat. Saket aty giler.:face3: Sanggup jaja cerita buruk pasal RT kat orang laen padahal orang yang dijaja cerita tulahh sokmo sokmo tulong dye:119: 
Apelahh naseb...blogger-emoticon.blogspot.com


Kawan Kategori KeEmpat ; Kawan Tembak Depan-Depan.
Oke, ini no comment. Terlalu perit dan pahit sepahit alam untuk dicerita. Korang cubelah makan peria mentah2 lau nak tahu seberapa pahitnye kne tembak depan2. Lalalalalablogger-emoticon.blogspot.com


Notabukulali; Berkawanlah anda dengan semua manusia, dan berkawenlah anda dengan seorang manusia saje. Lalalala~:w:

9 comments:

Cekodok said...

kawan ramai.. senang di cari.. ibarat cekodok.. mudah di cari... kalau nak yang sedap2 ikut selera kita tu.. susah nak dapat...

RaraTan said...

yayayaya. betullah tu. tapi kalau ramai time happy, kosong time susah... tak gune gak kan? tak gitu, incik cekodok? lalalala~

husna mukhtar said...

yg last tu masuk kategori kawan jgk ke? hehe

abdulrahmanmohdyusofzaki said...

comei nyer blog... cm tuan nyer lah~

KUREKURE COMEL said...

betul la...mina sokong sgt2...hehehe...


nk cari kwn sejati susah kn....
umpama mencari rambut dalam tepung....huhuhu..

RaraTan said...

husna > err.. entah. TAK KOT. lalalala~ hau3
abd.rahman> alololo. makaceh daun keladi. hu3
sys > ya! RT sokong! sangat2 susah nak jumpe kawan sejati time ni. sob3

RaraTan said...
This comment has been removed by the author.
khairul hisyam said...

kawan yang tikam dari depan itu, lagi bagus dari mereka yang suka tikam dari belakang. lalala~

RaraTan said...

ya! itu betul. at least kite taulah dye yang tikam kan? lalalala~