Perempuan dan Virus G, B , G !

Korang tau ape tu mengGEDIK :s:

Korang tau ape tu BIROH :120:

Korang tau ape tu GELENYA :s:

dan ...

Korang tau ape tu BUASIR blogger-emoticon.blogspot.com :120: *oke, itu takder kaetan. Lalalala~:face34:


Those words tu, kecuali buaya + pasir :133: buasir tu lahh kan, memang cukup cukup sinonim dengan perempuan, kan:120: Oke, tak semua perempuan , termasuk saye. Kewh3:face18:.

Jenis perempuan macam ni, aku senang panggil minah gedik je. Tak gitu:120: Asal nampak laki jer, pengsan. Asal nampak laki jer, gelabah. Asal nampak laki jer, jadi meroyan. Desperate ke aper:120: blogger-emoticon.blogspot.com
Oke, aku bukan nak mengutuk spisis aku sndirik, tapi aku sndirik pernah kne serangan :29:VIRUS SAWAN MINAH GBG:29:nieh. Duk jeles sebab koi dapat nombor ofis kedai buku mamat salesman ni. *nombor opis je kot, bukan nombor mak dye pon
Sawan sawan...blogger-emoticon.blogspot.com 
Pastu duk jaja ramai ramai yang aku jual nombor sendirik. Haih.. Sawan sawan... :p:  


So, Ape penyebab yang menyebabkan dorang menjadi sebab utama kepada jangkitan virus GBG neh?
Cer cite, cer cite. Usop nak tau gak neh. Lalalala~blogger-emoticon.blogspot.com
Kalo tanye aku, aku jawab je BIROH nak berlaki. Orang memang dah cun, dye bajet sume laki dye yang punye. 


Bukannye ape, tak faham dengan perangai sesetengah manusia. Al-maklumlah, aku neh tinggalnye dalam cerok hutan.:face67: Bile nampak aksi2 macam tu, jadi JAKUN sebentar. Meleleh air liur :face13: disebabkan tahap kebluran yang melampau. Hua3blogger-emoticon.blogspot.com

blogger-emoticon.blogspot.comnotabukulalikaki ; PEREMPUAN, jangan gadai maruah untuk sesuatu yang belum pasti. Oke:120: Muax Muaxblogger-emoticon.blogspot.com

p/s. oke, ini entry merapu sebab ditaip oleh miss RT tepat pukul 4;34 pagi dalam keadaan separuh koma selepas menonton satu cerite yang penuh dengan aksi2 perempuan yang dijangkiti virus GBG nih. Lalalala. blogger-emoticon.blogspot.com

9 comments:

kamarukom said...

hahahahaaaa..nk no opis sy x? kekekeeke

KUREKURE COMEL said...

hahaha...aduuuiii...kdg2 naik meluat tgk pompuan gedik bebenor...
mcm tak pernah jupe laki..kihkihkih..

khairul hisyam said...

haha. gedik tu chomel tau?

RaraTan said...

kamalkom > hohoho. bagi nombor public phone pun boleh (= kewh3

RaraTan said...

sys > haha! yah yah. itu betul. menggedik tahap gaban. memalukan kaum ajep (=
khairul > ya... gedik itu comel, tapi kalo gedik melampau... rase nak sekeh2 je kepale. macam kucing gatai no. Hua3

Nobita Sensei said...

bahayanya virus ni.

RaraTan said...

hahaha. sememangnye! kan kan kan? hua3

maicher said...

kat kampus sy besepah-sepah spesies camneh.
argh...
pantang nampak laki, tros sawan.

pastuh kaver cun.
gelak kuat2.

ishh.
rasa nak flying kick je.

RaraTan said...

hahh, spesis meroyan.
HAHA.
tak payah nak rase2.. kasi je flyin kick. HAHA.
gedik je lebeh. ho3