Blackforest ; Fruit Volcano !

Hoyehh. Setelahh sekian lame mood nak berblogging tu hilang entah kemane akhirnya kembali! Tapi akuu nak tempek gambar jelahh. Malas nak taip banyak2. Agak kebusyan dan keletihann akibat mencuba eksperimen2 baruu (resepi baru) Hehehe. Menjadi dan sedap. Tapi kali ni aku nak tunjuk kek blackforest yang aku kasi name FRUIT VOLCANO. Hee :) Enjoy ! 



well, aku guna bahan2 ni jer ;
kek&hiasan; 
1. spongemix chocolate 500gm (already made)
2. wheap cream Gold Label
3. Apricot, Limau, Cherry 
4. Badam kisar goreng
Alatan;
1. Scrapple
2. Sikat kek (yang korang tengok tepi kek tu bergaris2)
3. Whipping bag (plastik segi tiga tu)

Bhahaha! Macam ni lahh dapur jadinye bila akuuu yang 'berkuasa' kat situ. kah3 :)
pastuu mesti benjol je kepale kena cepuk sebab bersepah. hua2

Lebihan wheap cream tu aku buad chocolate shake. muahaha >:)
Kite minomm dulu!! :3

p/s. blackforest skarang, 1kg dah rm60. ishh. baek buad sendiri kan? :)


8 comments:

KUREKURE COMEL said...

RT.....nak jgk.....huwaaa...
terliur ni..dah la lapar pg2 ni..hehehe...

lieyly said...

wahh , rara ! sedap2 :DD
trer rara msak eyh :)

erinn kechiik said...

sedapnyerrrr

RaraTan said...

@lieyly hehe. xde lahh. ini bese2 je alia. byk cacat cela. haha

RaraTan said...

@erinn kechiik hehehe. :))

RaraTan said...

@KUREKURE COMEL hahaha. meh datang rumahh meh. makan same2. hehe

nelly said...

wah ..nyum2 ...

RaraTan said...

@nelly hehe. nyum2 aje? xmoh makan skali? hehehe