GERAM !

Photobucket

[ RT nak jadi chef macam Chef Wan! ]

Okayy. Mood tak brape okayy dari semalam. dann admin kawaii grup, HH menjadi salah seorang mangsa yg terlempias mood RT yang tak okayy ni. HAHA. Sorry sorry yaww.

RT nak tanye... Korang marah tak kalau ade guest datang bermalam kat rumah korang, lepas tu buad rumah macam rumah sendiri? Sume benda dia main sapu, tak pikir perasaan tuan rumah. Ciss. Yes, RT marah sebab guest2 tu langsung tak pandai nak hormatkan orang laen. Bayangkan,    nak tidur dalam bilik ber-air cond, lepas tu... bile RT baru nak terlelap... RT dikejuttkan dengan hilaian hilaian yang dah macam werewolf tu. Tak cukupp lagi, pasangg pulak laguu kuat2.


BENCI Tahu Tak?


Plus, RT benci lelaki yang suka mendesak. Rimass bhai. 





p/s. gambar xde kaitan dengan entry kan? Hee. saje je nak suruh korang judge gambar tu :)
okayy tak?

9 comments:

Syazwana said...

kenape comel sangat katun tuh!!
hehehe
:D

CikHaniBhulat said...

comel nyew doodle tu..hani nak satu..hehehe..cmner rara buat die gerak2 cmtu...ni nak kna g bertapa ni 18 kali...hehehe

RaraTan said...

@Syazwana hehehhee. comel eh? makaceh daun keladi :)

RaraTan said...

@CikHaniBhulat hehe. macehh yeww hani :)

ohh, yg gerak2 tu, RT gune photoscape. bahagian AniGIF tuu. hehe

KUREKURE COMEL said...

kalau mina pun bengang....
bg sepatah kata ckit....


hehehe....comel la....

RaraTan said...

heee... tahuu xpe. bengangg kan? hehe.


heee. macehh daun keladi :)

hafrizzul said...

rt knpe hh yg jadi mngse keadaan.. hu3... promote ^_^
thx... walau pon .. ntah... ahaha...
kte jadi bakery same2 ye..

CikHaniBhulat said...

tq2..comel la rara lukis..geram..jeles

Miss Dill said...

tak suke manusia mcm tu! bikin hati panas!

Miss Dill^^