Doodles ; Little Bunny

Photobucket

updated:
pic bawah ni RT buad khas untuk RT dan future husband kazen RT yang akan kawen bulan 6 ni. HAHA. cepat2 lahh kasi cicit kat atukk yeww. 

First of all, RT nak btrimass banyak2 kat syuthekitteh sebab ajarkan cara yang betul nak ber-doodles! Hoyey! Hati suka bertambah gumbira. Huahaaha :D 

RT ade jugak tengok tuto cik Bieyha tapi still tak paham walaupun dalam bahase Melayuu, dan siap dengan gambar lagi. (well, RT ni lambat pick up sikit. hua2)


Comeyy tak? *baek korang kate comeyy! kalau tak... iskk.. nak nanges! HAHA :)

Anywayy... coklat chip dahh siap!. Besok bolehh lah post ke Kak Mina. Sorry yew kak lambat anto. Hehe. Ade masalah teknikal sedikit. HEHE.


11 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

RT!!!comel laa doodles tuh!really like it.hehe XD

CikHaniBhulat said...

coooomelll gilewww doodle tu..nak satu..hehehehe....

tahniah2..nanti ada kelapangan hani nk try berdodle2 lak..hahaha

RaraTan said...

@~::KUYA HARIS::~ hhehe. ya ker? maceh yewww. segann RT .. kih3

RaraTan said...

@CikHaniBhulat hahaha. amek2 jer hani. hehe.

hehe. cube jgn xcube tauu!

aNiS aNiSa said...

comei sgt!!

bestnya jd org kreatif kan??kiter xkreatif huhu

nak jugak coklat chip tu bley??ehehe

KUREKURE COMEL said...

wahhh..waahhhh....tak sabarnya nak mam....hehehe....


tq byk2 RT...hehehe

Miss Dill said...

cantiknye awak lukis!

Miss Dill^^

RaraTan said...

@aNiS aNiSa hehe. toksah kate camtu. malu RT. RT pun xde lah kreatif sgt bab2 melukis ni. ngee~

RaraTan said...

@KUREKURE COMEL hehehe. same2 kak :)

RaraTan said...

@Miss Dillahaha. bese2 je miss dill . hee~

wOrldOfhujan said...

comelnyerrrr