Doodles Noodles II

Bukak Photoshop... Yehah! RT conteng conteng lagi~ Wee
Hudus aje... Tak der tablet lagi so guna mouse aje lahh. HEHE
Thanx to Biyha sebab buadkan tuto tanpa perlu melukis dan upload ke laptop then bla bla bla
yang sangat2 meletihhhkan. 
Tapi macam still cacat lagi kan doodle ni? emm.. kne buad betul2 lagi neh! Yeah3~



cantek kan name tu? HAHA *perasan2*. Y E S. Itu tumblr RT. Tapi... tumblr tu lebih kepada hal2 peribadi RT la kot. Hehe. Kat blogspot.. RT share2 ape yang RT jumpa/terfikir. hua2


p/s. Penggunaan kata 'aku' ditukar kepade RT... Rase macam tak selesa pakai ayat aku ni. Wahh. Gediks skejap. Hua2

11 comments:

nelly said...

lawanya !

♥ bella nabila ♥ said...

omey angat..teringim mak lukis tapi tak pandai kaler..=[

KUREKURE COMEL said...

comel...ada blushing lg tu..hehehe..



best ke tumblr tu...nnti mina tgk sana tau..hehehe

RaraTan said...

@nelly hehe. makacehh daun keladi. huu~

RaraTan said...

@♥ bella nabila ♥ heee.. senang aje kalernye. guna photoshop... mesti bella boleh :)

RaraTan said...

@KUREKURE COMEL hehehe.

tumblr? bes jugak kot. hehe. KOT la..hua2

Cik Bidadari said...

comelnya rara tu...

KHRLHSYM said...

cantik lukisan tu. hehe

RaraTan said...

@KHRLHSYM hehe.. maceh daun keladi..

RaraTan said...

@Cik Bidadariheee. rara ke yg comel? huahaha. guwaw2 je. anywayy.. tenx!

CikHaniBhulat said...

chumel la u lukis rara....pandai nyew!!!