Gembira Tapi Sedihh ...

Tersedak air liur basi sebentar bile tertengok satu site ni, yang mane doodle buleh direquest dengan RM10 satu gambar. Walawehhh! Kaye giler kalau RT pun buat macam tu.. eheheehe *mimik muke setan* Kalau RT buke request *free of charge*, korang nak tak? HAHAHA *perasan je lebih ni*


Eh, eh.. tukar topik tukar topik sat!
Photobucket


Okayy.. ekceli takder mood nak bercelite panjang. Coz tengah melayan perasaan sedih. Huaaaaa.... Sedih la wehhh. Mule-mule check itu UPU kan, memang happy giler sebab dapat UiTM Dungun. Tapi yang sedihnye kan... daftarnye 21 Mei ni. Awat cepat sangat? Rase macam nak peluk mak kuat-kuat. *bajet manje* Wuuu~ Ape pun tak ready lagi tau. Tapi kan tapi kann, *gedik mood*, RT sekampus dengan bestie RT!! Happy giler sebab ade kacip woo :)

Program: (HM115) Sepenuh Masa
Diploma Seni Kulinari
Fakulti Pengurusan Hotel & Pelancongan
UiTM Kampus Dungun.
p/s. tapi kan, dungun dengan rumah dekat je. Dalam 1 jam setengah gitu. So, bolehlah mengade2 balek rumah hujung minggu. lalala~*

33 comments:

natasha MDG said...

serious skrg ni nak belajar buat doodle & photoshop.

mule2 mesti homesick lepas tu nangis. macam kite. hehe.

suhanna rosli said...

congratz again ...
jangan sedih..chill dear!
bkal siswi kna kuat ! :)

Far8 budak baik said...

awl2 pun masuk jelahhh..
hahaha..weh ti wat doodle kat aku..
free an hak3

nelly said...

pilih yang trbaik !

Ashraf said...

dah follow awk =D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

JIJI YU said...

dekat je pon ngn umah ko.weh apekate..ko wt doodle untuk aku.ahaha

hafrizzul hafiz said...

hu3...
rt tu la dugaan...

CikHaniBhulat said...

wah..dapat sambung blajar..tahniah =)

nini said...

congratz....moga terus berjaya =D

Lieyly ︱ Alia said...

congrat rara , alia xdpt . sedihh gila -.-'
hmm , ngaji el0k2 ! :)
wt doodle kt alia . alia nk2 ! HAHA ! pas neyh rindu rara larh ~

RaraTan said...

@natasha MDG ahee.. senang je nak buat itu doodle. tapi senang kalau sketch kat ketas dulu lah. kih3

oh, semestinye akan homesick. huaaa~

RaraTan said...

@suhanna rosli tenx sis! i will ! :D

dill said...

rara, bestnye dekat ngan umah! i jeles

dill.

KUREKURE COMEL said...

RT kalau ada kat akak ni mmg kena sekeh2 manja ni....dekat betul dgn rumah....kalau nak balik hari2 pun blh....hehehe....



siap blh turun kuantan lg tu...hehehe...

KUREKURE COMEL said...

ehhh lupa pulak..psl lukis2 ni...
syok betul dpt untung dari situ...
kalau RT buat kompem dah kaya...hehehe

nelly said...

tak reti buat

=(

RaraTan said...

@Far8 budak baik hahahha. semestinye masuk. kih3.

oh beyeh2. doodle org lidi nak x? alalala~*

RaraTan said...

@nellytenx nelly!

RaraTan said...

@Ashraf okay, tenx ashraf! :)

RaraTan said...

@JIJI YU hahaha. dekat tu xlah dekat. kih3. jauh jugak pejalanan tu. berkilo2meter tuu. kah3..

ahh, beyeh saje. haha~

RaraTan said...

@hafrizzul hafiz yeap2. hummm, tenx HH!

RaraTan said...

@CikHaniBhulat maceh daun keladi ye cik hanii :)

RaraTan said...

@ninimakaceh tau Nini :)

RaraTan said...

@Lieyly ︱ Alia tenx alia! alia jgn la sedih2 kay? rezeki Alia maybe ke lain tu.

haha. okay. satgi RT buatkan tuk alia. hee~

RaraTan said...

@dill
haha.. agak sedikit dekat lah kot. kih3

RaraTan said...

@KUREKURE COMEL hehehehe. tulahkan, hihi, kalo boleh, nak stay kat rumah terus pun xpe. hahaha! :D

RaraTan said...

@KUREKURE COMEL hahaha. kaye nan duit syiling kot nanti kak :) kih3

RaraTan said...

nelly: aha, xpe. satgi RT buatkan untuk nelly satu. kih3 :)

Cik Nadia Bayu said...

nak juga doodle yg comel itu. hehe.

btw, congrats dapat masuk uitm. jgn lepaskan peluang keemasan tu :)

n nak cakap, blog ini sangat-sangat sweet. macam tuan blog dia juga :)

Lieyly ︱ Alia said...

mungkin larh k0t rara , kecewii gilaa =____+ nak uitm , dpt laen . saket ja hati neyh ~
yeahh3 ! rara nak buat kat alia !
cepat2 :D
HAAH !

natasha MDG said...

nak edit dekat photoshop yg tak reti. : (

RaraTan said...

natasha MDG: ouh ye eh? hee, tape, satgi RT ajakan eah? :)

Natasha MDG said...

RT, ajar ek. hehe.