Main Masak Masakk !

Hai alls! Guess what? Ni kali kedua masuk kelas kitchen dan aww, sangat-sangat penat berdiri berjam lamenye. Dari pukul 2 sampai lahh 7petang. Itu pun dah kira paling awal dalam sejarah la kitorang boleh balek. kih3. Yang bawah ni kitorang masak western breakfast yang memang sangat tak sedap. aww~ kembang tekak mak tauu nyahh bile tengok telur telur sekalian ni. >w<



Sebenarnye kan ade lapan lagi jenis hidangan yang berasaskan telur, tapi.. aku just pass 3 jenis masakan je. Yang laen? Sume dah kene reject a.k.a masuk tong sampah. Sedihh piluu pun ade taw. wakaka~


santek tak? kih3 *ayat mengade2* 

15 comments:

nelly said...

masuk sini , confirm lapar ~~

RaraTan said...

@nelly hahaha, awww. saje je nak kasi orang lapar nehh. ki3 >:)

hafrizzul hafiz said...

@nelly same lah kita nelly =='

dill said...

rara, masakkan utk dill. cepat2!

dill.

Lieyly ︱ Alia said...

telur tuh separuh masak...hee , xsuka..

yg buah tuh sedap ^^

JIJI YU said...

seciput jer

Rin Chan said...

Teringat kenangan time pratikal dulu.. hari2 masak cam2 telur utk guest.. guest plak slalu 100+.. sorang2 je jaga kaunter egg T___T

CikHaniBhulat said...

xlalu teman nak telan telur tu....mesti rasa hanyir je kalo terpaksa telan..eeyuuck!!!

RaraTan said...

@dill HAHA, oke berehhh. Dill kne datang sini dulu baru RT masak. ki3

RaraTan said...

@Lieyly ︱ Alia HAHA, yes! tak lalu nak makan bile tgk telur tu. kih3

RaraTan said...

@JIJI YU kih3. seciput mcm ni je orang dah tak lalu nak makan. kalau sepinggan penuhh lagi lah xlalu. haha

RaraTan said...

@Rin Chan woaa~ besnye!

RaraTan said...

@CikHaniBhulat yeahh! tahu takpe. kembangg tekak bile nengok telur2 tu. eww~

Cik Dodol said...

adoiii. nampak sedappp je. lapar lahhh. -,-'

Caythrine Amanda said...

alahai sweetnye..men masak2 eyh...sedap2...