I'm DCA Part 1

my first impression toward my course mates are that they are much matured than me. Tapi kan, rupenye dorang lagi immature daripade aku. nyahaha~ *evil laugh* Overall, dorang boleh dikatekan happening & happy-go-lucky la eventho aku kadang2 naik fening nan dorang especially boys. HAHA

Ade ciri-ciri student yang baik ni *okay, sile muntah*

Well, aku agak kefeningan, memandangkan course DCA (dip in culinary art) ni memang kena banyak menghafal dan aku pulak memang agak "pandai gilo barbie" kalu bab2 menghafal ni. (dah lah course yg paling byk subjek) HAHA. tapi aku agak sikit eksaited time kelas perancis & kitchen. ki3. itu je kelas yang ter-best among the best class. Hee~



kelas kitchen : basic culinary skills (western food) :)

yeah, macam biase, jari aku mesti bertambah 'cun' lepas kelas kitchen. Al-maklum lahh, 'tumpul' sangat pisauu tu. HAHAHA

14 comments:

JIJI YU said...

ko amik kulinari ek..waaa ajor aku masak

CikHaniBhulat said...

study rajin2 ye =]

Far8 budak baik said...

ppeh mesti susah gile
kos kau tu kan..nak sebut pening
pun jadi fening..
kefeningan gitu..
kreatif gile..tanjung rambutan boleh..hahaha =p

Cik Dodol said...

woah2. bakal chef ek. :)

all the best ek. kelas perancis and kitchen tu mcm best ja. ;)

RaraTan said...

@CikHaniBhulat hhehe. maceh Cik Hani. i will! >:)

RaraTan said...

@Far8 budak baik HAHAH! itulahh pasal. belajar prancis language punye psl lahh kan. kih3 >:)

RaraTan said...

@JIJI YU hahaha. yap2 >:)
oh, ajar masak eh? tgu bukak kelas masakan dulu baru ajar. HAHA!

RaraTan said...

@Cik Dodol hehe, insyaAllah bakal chef. ki3.

haa~ yah3. due2 kelas tu mmg best!

dill said...

rara, masakkan utk dill :)

dill.

Lieyly ︱ Alia said...

nanti masak sedap2 kat alia ehh :)
HAHA !

hafrizzul hafiz said...

hu3... mcm ni dia ckp xde org masuk
--!

tengok berapa ramai org komen?
ahahaa

RaraTan said...

@dillhehe. bolehh aje dill! aww ~

RaraTan said...

@Lieyly ︱ Alia HAHA! bolehh saje. ki3

RaraTan said...

@hafrizzul hafiz ahaa, no comment ! :)