Ekspedisi !

Salam alls! Haishh, sorry baru update blog & bw blog2 korang balek taw. (ecehh, bajet ade orang datangg je blog aku neh. hehe) And yes! hari ni ekspedisi memanjat buket baukk kat blakang UiTM nehh. OMG, tersangat lah eksaited mau join aktiviti tu. Al-maklumlahh, selame ni mane ade peluang nak buat aktiviti macam tu. HEHE. So, marilahh kite menghitamkan muke dengan memanjat buket time hari tengah panas membare. Ngeh3 :)


dann setelahh hampir 2jam mendaki bukit bauk tu, kitorang akhirnye jumpe jalan penamat. Ow yeahh! Tu baru 3bukit aku daki, kaki dah menggeletar macam ape. HAHA, al-maklumlah kan, first time daki bukit. Redah cerun tu, redah cerun nih. Nak tergelincir jatuh pun ade. Perhhh, memangg seronok gile! Rase macam nak panjat tuk kali kedua je. HAHA! aww ~

yeahh, aktiviti macam nilah aku expected sebenarnye. Espirit de corp tu ade antare satu same lain. Semangat pasukan tu yang penting. HAHA *dahh macam ape ntah ayat aku neh. ngee~


*muke penat weh :)

p/s. agak agaknye lah kan, berat aku turun brape kilo? miahahaha >:D

9 comments:

dill said...

syoknya! sila berhati2 ye rara ^^

dill.

JIJI YU said...

ko lukis doddle atas bukit ke

Lieyly ︱ Alia said...

nak ikot ^^

RaraTan said...

@JIJI YU haha! banyakk lah hang neh :)

RaraTan said...

@dillhee ~ okeh2 dill. maceh tau :)

RaraTan said...

@Lieyly ︱ Alia JOM IKOT! yeeahh ~

dydy midnite said...

cool, jungle trekking....nak buat lah...

nelly said...

wah ..bestnya !

RaraTan said...

@dydy midnite HAHA . yeahh , dialu2kan!