Kek + Batik = ?

Hai bloggers! Hari ni kan, RT tak tahu kenape mood memasak menjadi-jadi pulak, sampaikan dari pagi sampai ke petang, keje RT duk masak je ~ HAHA, masak lauk, masak untuk anak-anak RT sekalian dan blablabla. 

tak de rupe kek batik kan? HAHA
Eh eh, RT buad kek batik lahh! wee ~ eksaited gile barbie bile kek batik tu menjadi. Hehe, walaupun kek batik tu senang gila, tapi bile first time mencube, dan menjadi, tambah2 lagi kalau mak puji, rase macam ... dah pass nak jadi bini orang lah pulakk *gatal* muahaha~

Orang cakap, kalau nak masakan tu sedap dan bertambah-tambah sedap, masak tu hati kena ikhlas, ditambah lagi dengan minat. So memasaklah anda dengan hati yang iklas ~ :D

7 comments:

dill said...

alamak. rara, dill dah lame teringin nak makan kek batik. rara buat utk dill bleh :)

dill.

Natasha MDG said...

kek batik, dah lama tak makan.

RaraTan said...

@dillalololo ciannye. mehh kite kongsi nak? hehehe ~

JIJI YU said...

masak dgn kasih syg

Lieyly ︱ Alia said...

wooo mmg fav lah kek batik . nak2 jgk rara :)

ieyra zaza said...

wow..
sedap neyh..
terasa nak makan plak..
yuuummmmyyyy

RaraTan said...

@JIJI YU haha , letak banyak love2 gitu dalam masakan. muahahaha~