Gracias Friends !


awchh , tenkiu so much to my both beloved friends, Amiey and Kak Mie for da birthday gift. Sangat terharu sebenarnye, coz tak mintak pon dorang kasi ape ape hadiah for my past birthday 29hb hari tuh. Ngee ~ btw, tenkiu girls! sayang korang ketat ketat! :)) Susahsusah je korang neh taw. Tapi.. still sedeh takdapat join korang tengok wayangg. woaa ~ T^T


grr ... tak sangke RT dah 18tahun ye. Kirenye dah pass lah ni nak jadi bini orang kan? *gelenya* HAHA! Tak tahu nak cakap ape sebenarnye, cume nak berterime kasih kepade kawan kawan coz sudi habeskan kredit dan mase korang dengan mengekol dan sepah2kan wall fb RT. HAHA, ayat poyo je kan? ngee~

p/s. thanks sayang for the song dedication. iloveyoumuch<3

6 comments:

JIJI YU said...

ehehe...hamboi pemes gituuu

RaraTan said...

haha. mane adelahhh. :)

Lieyly ︱ Alia said...

nk coklat tuh..heheh !

dill said...

we love you rara! |sambil bawa sepanduk keliling tasik|

dill.

RaraTan said...

@Lieyly ︱ Alia haha. ambeklahh. ki3

RaraTan said...

@dillhahaha. awww, sweet gitu. i love u too. kih3