Salam Ramadhan sume! :)

Salam Ramadhan al-Mubarak kepade sumenye. Sorry terlambat satu hari pulak nak wish kat korang-korang ye. HEHE. Korang punye first day puase macam mane? Seronok tak? Ni mesti makanan berlambak-lambak atas meja kannn? HAHA. kalau ye, try makan secare serdahana. Perut pon takdelah nak memboyot sangat kan? ngee~

Ramadhan, emm.. sesuai dengan ertinya teriknya sinar matahari. Ohh, first day puase memangg lah  tersangat panas. macam dah boleh masak telur dah kat atas atap zink tu. HAHA. Tapi naseb baeklah angin kuat gila barbie. fuhh, nikmat disebalik rahmat kan? dan bile time nak berbuke pulak, mak aihh ... tersangatlah ramai rupenye makhluk2 kat uitm ni. sampaikan kat gerai2 bazar tu pun RT dah tak tau mane satu makanan, mane satu orang. Fuhh, sabo je lahh. Dugaan berpuase. ki3

ohh . malas nak cakap tulis banyak banyak, just nak wish Happy Fasting je. Moga Ramadhan kali ni lebih diberkati dan dirahmati. Maafkan RT seandainye ade salah dan silap sepanjang berblogging ni ye.


p/s. ohhh. agak pelik bile tengok certain orang berbuke dengan rokok dulu, bukannye dengan kurma. watta ... ? 

13 comments:

JIJI YU said...

haha..slamt berpose jugak le oit

nanad said...

ada jugak yang berbuka dengan rokok? memang pelik..huhu..selamat berpuasa ^^

Far8 budak baik said...

mmg ar panas kannn..
sape suroh duk luar rumahh
haha...
seyes kelaka..
makanan ngan org nmpk same je..
kabut betol kn kauuu..
agagaga

Hanis Nizam said...

Selamat berpuasa Kak Rara :)

dill said...

Salam Ramadhan, Rara comel!

puase elok2, takmo curi2 makan :)

dill.

Lieyly ︱ Alia said...

aishh ada jgk org berbukak dgn rokok dulu..haishh smpai mcm tuh...

selamat berpuasa jgk rara..

RaraTan said...

@JIJI YU hehe . caMAt berpose. ekeke XD

RaraTan said...

@nanad haha . itulah kan? pelik + meluat. pff~

RaraTan said...

@Far8 budak baik eee.. dah sume duk berkerumun kat makanan mmg ler xnampak makanan. kih3 XD

RaraTan said...

@Hanis Nizam camat bpose jugak cik hanis comel :)

RaraTan said...

@dillHAHA . baek dill! slamat berpose jugak!

RaraTan said...

@Lieyly ︱ Alia haa..dah kemaruk sgt agaknye. ish3

SELAMAT BPOSE ALIA!!

||aLeaSaRa|| said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa juga pada sis!hurm pelik tgk lelaki nak sahur kelam kabut hisap rokok sedut dalam2 macamesok tiada bagiku.bila berbuka pulak makan dan minum sekadar lepaskan syrt berbuka,then sedut rokok kembang kempis hidung macam pungguk rindukan bulan.