Nawaitu ...


Semalam, termenung menghadap tingkap sambil berharap tingkap tu boleh bukak sendiri so RT boleh tengok bulan bintang yang cantik tu. ngeh3blogger-emoticon.blogspot.com. Oh, berbalek kepade tajuk. RT puas duk pikiaq balek semalam, ape tujuan RT datang belajar kat sini. Erm, what for? Kire macam dah untung lah RT dapat masuk blajar, dengan pilihan pertame ; Kulinari. Tapi rasenye macam bile duk kat sini, RT banyak maen maen daripade belajar.

Ang ni kenape ah? Mane hilangnye nawaitu yang mule2 ang set kat minda time mule2 datang kat sini? Orang laen punyelah sampai menanges2 nak masuk blaja, ang tu boleh pulak maen maen. Hmm, test and quiz jawab macam entah pape :face62:, padahal markah tu penting untuk sem depan. Pastu takde feeling langsung. Memang dasar tak tau diuntung betul. :face60:

Mak penah pesan, kalau nak belajar, nawaitu yang paling penting. Abah pun dah banyak kali cakap, study leklok. Kite ni bukannye kaye sangat. Duit pon mengharapkan PTPTN. *sigh 

RT rase... it's time for me to stop playing around. No more flirting stuff for awhile. taknak duk pikiaq sgt pasal loves blogger-emoticon.blogspot.com sane sini dan blablabla :66: ahah, ayat bajet macam ade yang suke je kat RT, dah lah hudoh nak mampuih. ekekeke. eh, okelah. terase saket perot lah pulak lepas bersahur neh. :face74:


p/s. focus, study hard&smart, fight for dis upcoming final exam. Korbankan mase raye. howyeah!

6 comments:

JIJI YU said...

ni2..sementara ade peluang belajo ni..belajo sampai letih pon takpe..nanti ko dah keje..ko akan tau betapa nikmatnya belajo

.axon. said...

you can RT :) trust yourself and never let the precious times gone away ;)

RaraTan said...

@JIJI YU ai ai encik! HAHA :D

RaraTan said...

@.axon. thank you! :D

Far8 budak baik said...

rara...tu lahhh ngade sgt main2..
hahaha..go rara go..smgt lahh..
kejap je kot bljr..tup tup..
habis dah..cary mark penting tau..
wat leklok..mesti kau melamun je byk kn..hahahahaha =p

RaraTan said...

@Far8 budak baik hahaha . byk lah hangg. kih3. yg melamun tu.. kadang2 je. ekekeke XD